duminică, 11 noiembrie 2012

Șurub vechi de 300 milioane ani găsit! Cine l-a facut?În vara anului 1998, oamenii de știință ruși care au investigat o suprafață la 300 km sud-vest de Moscova, pentru a gasi un meteorit, au descoperit o bucată de piatră, care închidea un șurub de fier. Geologii estimează că vârsta rocii, este de 300-320 milioane de ani.

La acea vreme nu erau nici măcar forme inteligente de viață pe Pământ. Nici dinozaurii nu aparusera pe suprafața sa. Șurubul, care este vizibil în mod clar ca are cap și piuliță, are o lungime de aproximativ 4 cm.
Oamenii de stiinta crezut inițial că șurubul a fost într-o mașină de fermă. Dar șurubul a fost bine fixat în stâncă.

Cazul de "eroare" a fost exclus deoarece, în plus, așa cum se arată prin studii ulterioare, in șurub există într-adevăr o mare cantitate de timp, deoarece atomii de fier a-i șurubului și atomii de siliciu (din care constă, în principal piatra) s-au răspândit peste cele doua ylika. Razele X au relevat faptul că există în șuruburile de piatra și două bile mici, rotunde, care au găuri pătrate.

Această constatare a fost studiata intens în diferite instituții științifice din Rusia - de la geologi, fizicieni, paleontologi, mineralogisti și au demonstrat că șurubul a fost în sedimente înainte de a fi montat in piatra. Toți tehnicienii care au examinat constatările sunt convinși că șurubul a fost construit în mod artificial și nu este un produs al unui proces natural.
Share This

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu