vineri, 7 septembrie 2012

OZN și Știința Video Stanton T. Friedman





Prezentat de UFOTV, OZN și Știința este o privire cuprinzătoare la datele științifice privind fenomenul obiectelor zburătoare neidentificate.
 Fizicianul nuclear și lector Stanton T. Friedman si-a petrecut mai mult de 40 de ani de cercetare privind OZN-urile, și imparte activitatea sa, pe o mare varietate de secrete nucleare avansate și sisteme spațiale. In acest video, el răspunde la o serie de întrebări de fizică, în termeni de nespecialist, și afirma că o călătorie pana la stelele din apropiere se poate realiza, fără a încălca legile fizicii.

Fotografii mai putin cunoscuteale unor sisteme avansate de propulsie, pe unele dintre care a lucrat, sunt incluse. Friedman prezintă, de asemenea, date care demonstrează capacitatea de a rezista la acceleratii mari, cu unele rezultate surprinzătoare. El arată în mod clar faptul că politica guvernului privind acest subiect a fost prin a oferi afirmații false, înșelătoare și dezinformatoare, și stabilește subiectul reprezintă cu adevărat o Poarta Cosmica.
Share This

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu