luni, 27 august 2012

Filmare exclusivă cu structura circulară misterioasa de pe fundul Mării Baltice

STOCKHOLM, Suedia, 15 iunie 2012

 A fost speculat ce au gasit scafandrii pe fundul Mării Baltice, ce a fost găsit exact. Vorbim despre un obiect misterios, care vara trecuta a fost găsit acolo.

Acum, primele imagini au sosit. Conform scafandrilor exista formațiune uriașe de nisip.

De asemenea, exista modele care amintesc de site-uri de foc de tabara. Unul dintre scafandri a spus că nu a văzut niciodată așa ceva.


OZN din Marea Baltică  - Totul e Strict Secret acum!

Ce e acolo jos?

În acest moment, este fie cea mai mare poveste pe care lumea a cunoscut-o vreodată sau o cascadorie de publicitate masivă proiectata pentru a ademeni avocații credincioși ai OZN-urilor. Oricum, publicul (credincioși și necredincioși deopotrivă) sunt în așteptare pentru fiecare stire  din expeditie.

Povestea a început vara trecută, când vânătorii de  comori Peter Lindberg și Dennis Asberg au cercetat o suprafață din coasta suedeză atunci când  sonarul a scanat un obiect mare, rotund pe fundul mării. la sute de metri sub suprafata.

Observația inițială de la bordul navei, a relevat ca obiectul nu a fost la fel ca orice alt vas scufundat descoperit alte dati, din cauza dimensiunii sale imense (61 m. în circumferință), precum și forma sa neobisnuita, circulară. Nedispunand de mijloacele de se scufunda nimeni acolo pe obiectul misterios, pozitia sa a fost inregistrata si toate datele salvate pentru o examinare ulterioară.

În cea mai recentă cercetare, dupa cum a spus Dennis Asberg "Totul este strict secret acum, din cauza riscurilor, sper că înțelegi ca acesta nu este un joc."



Disclose.tv - Update On Baltic Sea UFO Anomaly - June 29, 2012
Share This

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu