luni, 14 martie 2011

Cateva idei despre OZN-uri.Teoriile la care poate nu v-ati gandit.


        M-am gandit sa raspund la cateva intrebari despre ce cred eu in legatura cu fenomenele OZN.
   Intai vreau sa explic faptul ca ce voi scrie mai jos sunt opiniile mele si trebuie luate ca atare.
De foarte mult timp,chiar si inainte sa apara tehnologia si aparatele foto/video,au avut loc fenomene ciudate pe cer ce sunt catalogate ca obiecte zburatoare neidentificate.Acest fapt a dus la foarte multe intrebari care raman suspendate undeva,fara a avea raspuns.Ca si multi altii care au facut-o inaintea mea,am sa explic si eu varianta mea,dar nu asa pentru ca n-am ce vorbi,pentru ca sunt si eu unul dintre cei care a vazut astfel de fenomene.
         Ascund ceva americanii?  
    Americanii sunt foarte cunoscuti si pentru ca cele mai multe aparitii OZN sunt pe continentul lor.Insa trebuie sa recunoastem ca si filmele S.F. cele mai multe,tot de la ei vin.Cel mai cunoscut incident in care au fost implicate fiinte extraterestre si o nava prabusita,a fost la Roswell,in 1947 pe 8 iulie.
     De ce se intampla mai mult la americani?
-Posibil pentru ca in trecutul foarte indepartat,civilizatii extraterestre au avut legaturi cu cei care traiau atunci pe Pamant,poate chiar au condus acel continent (cautati despre liniile de la Nazca din Peru sau despre mayasii din Mexic).Ne-au ramas monumente si inscriptii care lasa loc la teorii doar ,pentru ca nu am trait acele vremuri,si inainte sa negam aceste teorii trebuie sa ne gandim ca noi in prezent suntem lafel ca un copil care nu-si cunoaste parintii.Nu poate decat sa ghiceasca cine ar putea sa-i fie mama sau tata.
-Posibil pentru ca americanii au facut un pact cu civilizatiile extraterestre care au intrat in contact cu ei,urmand un program diabolic sau invers,un program de evolutie a speciei umane,incet incet nascandu-se oameni impreunati cu ei.
-Posibil,nici un OZN sa nu fie venit din Cosmos,ci sa fie teste ale americanilor,in incercarea lor de a construi o tehnologie avansata.
       Ascund ceva oamenii din umbra?
-Suntem bombardati de idei conspirative,care mai de care mai frumos colorata decat cealalta.Dar stim foarte bine ca e vorbarie goala,fara dovezi solide.Ca ar exista un guvern secret,toata lumea a auzit.Ei ar detine toate informatiile acestei lumi,inclusiv de gen extraterestru cat si despre religii.Dovezi? Nu sunt.Daca masonii sau iluminatii au ritualuri ciudate in care au toate cartile sfinte pe masa in timpul adunarilor,asta nu inseamna ca si detin informatii,sau sunt cei care au pus bazele tuturor religiilor.Poate asa este ritualul lor,sau poate sunt niste nebuni si asa se simt ei mai bine.La asta v-ati gandit?
-Este foarte ciudat sa vezi peste tot filmulete cum ar fi cele de la NASA in care apar pe langa Statia Spatiala Internationala (ISS) obiecte si lumini inexplicabile pe care pana si cei care tin legatura cu ISS le observa si se arata uimiti.Exista chiar si inregistrari audio.Insa nimeni de la NASA nu comenteaza oficial.Nimeni nu da nicio explicatie,desi isi marturisesc uimirea in inregistrari.Acest lucru face sa se aprinda fi mai mult flacara conspirationista.
      De ce stim atat,dar nu stim nimic?
Cele mai multe idei conspirative ar fi: "americanii ascund totul","ni se pregateste ceva","extraterestrii sunt printre noi".
-In primul rand,de ce e nevoie sa ascunda americanii ceva?Sau orice alta tara? Motivul, zic unii, ar fi de tip religios,pentru a nu crea o alta religie sau pentru a nu intra intr-o confuzie oamenii religiosi care cred atat de mult in cartea lor sfanta,oricare ar fi ea.Asta inclin si eu sa cred,daca ar fi adevarat ca ceva se ascunde de populatie.Insa ce ma uimeste pe mine,este ca lumea crede ca se ascunde fata de oameni ceva,si ca extraterestrii exista ,dar se musamalizeaza totul. Serios?  Pai de ce? Extraterestrii vin din alta parte.Nu? Sunt deci superiori noua tehnologic si poate si anatomic.Vina ar trebui transferata pe vizitatori.Pentru ca ne fac cu mana fara sa se opreasca.Ei nu vor sa dea mana cu noi.Ce sa ascunda americanii? La asta v-ati gandit?
-Insa de ce ar ascunde vizitatorii ceva?Pentru ca ei se comporta ca un copil care a stricat o jucarie si o ascunde la spate sa nu-l vada cineva.Inseamna ca intr-adevar ni se pregateste ceva,insa nu tocmai ceva frumos.Aici sunt bulversat: ne sunt ei prieteni,sau dusmani?

Voi completa acest articol cand voi mai avea timp.Pana atunci astept si parerile voastre.
Share This

1 comentarii:

Anonim spunea...

bun,sa o luam cu inceputul.in urma cu 25000 ani in urma umanoizi se foloseau de piatra si bata habar nu aveau pe ce lume traiesc si brusc se apuca deprelucat fierul construesc super constructii,vezi machu-pichu,terasa de la balbek,construesc observatoare,civilizatia maya are peste 12000 ani nufolosea roata si totusi construesc la 4600 de metri o cetate perfecta cu blocuri de piatra cedepasesc 20 tone.Oare nu cumva noi oameni am fost ajutati de extrateresti si de aici si explicatia in fiinte supranaturale

Trimiteți un comentariu