joi, 7 noiembrie 2013

OZN masiv filmat de un astronom în apropierea LuniiAstronomul rus Alexander Leushkanov a pus pe internet un posibil OZN în apropierea Lunii. "Sunt cu adevărat șocat" a spus Alexander.

"Am fost să filmez Luna de la observatorul meu când deodată un corp alungit întunecat a intrat în cadru."
"M-am gândit la prima privire că a fost un nor sau fum, dar după verificarea camerei si obiectivului, am înțeles că a fost într-adevăr un obiect pe cer."

"Am studiat obiecte cerești zeci de ani, dar nu-mi pot imagina ce este acest obiect."

Din momentul în care această poveste a fost publicată, mai multi astronomi, care au asistat la un obiect similar pe cerul Moscovei, au iesit la lumină.
 OZN-ul, a fost văzut în jurul apusului de soare, și părea să strălucească, în timp ce s-a mutat încet pe cer.

Acest obiect ar putea a fi o creatură vie, foarte similar cu jeleul de pește adesea observat în fotografiile NASA și înregistrări.

  Dacă te uiți atent la fotografie, obiectul pare să se răsucească și să se întoarcă.

  Factorii atmosferici trebuie să fie luati în considerare, desigur, dar personal cred că acest obiect ar putea fi un organism străin, mai degrabă decât o navă, dar oricum ar fi, este mare.

  Ce credeți că este?
Share This

1 comentarii:

Peter parker on 26 decembrie 2018, 01:13 spunea...

Unable to open Binance wallet iOS & android|Binance Support Number
Are you unable to open Binance wallet app in iOS and Android? If yes, don’t waste your precious time in looking for the best suitable solution rather take your phone and dial Binance Support Number +1-800-665-6722, and take fruitful assistance from thee skilled team in split seconds. The skilled team of advisors is known for their outstanding services and is the best way to get rid of all sort of queries in minimal time.
For more info: https://www.cryptophonesupport.com/exchange/binance/

Trimiteți un comentariu