marți, 29 octombrie 2013

Imagini civilizația antică pe Lună date publicitatii de Ken Johnston NASA.

Ken Johnston.

Fostul director National Aeronautics and Space Administration (NASA) Data and Photo Control Department de la laboratorul de prelucrare ale imaginilor lunare , Ken Johnston, care a fost responsabil în timpul programului Apollo cu echipajul lunar, a dezvăluit mai multe lucruri șocante în ultima vreme, în Statele Unite si a fost concediat pentru că a spus adevărul. I s-a cerut să demisioneze din postul din cadrul programului spațial . Motivul a fost că a criticat NASA .

Omul de știință calificat, a arătat că astronauții americani au găsit orașe antice, si  mașini uzate de origine necunoscută, pe suprafata Lunii .Chiar au localizat o tehnologie de control al gravitatiei . El spune că agenția a ordonat o mușamalizare și l-au forțat să participe la ea. Astronauții au fotografiat obiecte , dar NASA a ordonat a se distruge imaginile . Johnston nu a urmat ordinul fostului director si a tinut aceste informatii strict secret timp de patruzeci de ani . Aceste dezvăluiri facute de Johnston datând din momentul programului Apollo, au fost recent prezentate într-o nouă carte intitulată "Dark Mission : Istoria secretă a NASA " .

Johnston a refuzat să demisioneze și a spus că este protejat de Legea cu privire la libertatea de exprimare . Fotografii cu rezoluție scăzută conținute în carte, reflecta clădiri ruinate , cu cupole uriașe din sticlă și turnuri de piatra care par să " stea " în aer . " Nu am nimic de pierdut . Sunt în conflict cu NASA și am luat foc ", a spus Ken Johnston .


În cazul în care Johnson a spus informațiile citate, având în vedere cine este el, atunci trebuie să fie adevărat și că e destul de uluitor!


Interesul recent la Washington de explorare a Lunii se bazează pe rezultatele lunare evaluate. Rusia , China , Japonia și chiar India au declarat public planuri de a lucra pentru explorarea Lunii . Acesta este motivul pentru graba SUA, să fie prima de a evalua antichitați ale Lunii , spune Chogklant.

 NASA crede că dovezile civilizației antice găsite pe Lună nu sunt serioase. Cu toate acestea, autorii cărții susțin că președintele John F. Kennedy a promovat o abordare spațială cu Uniunea Sovietică, de fapt, prin planuri de a împărtăși tehnologii extraterestre cu Moscova.
Într-adevăr, într-un discurs la Națiunile Unite din septembrie 1963, Kennedy a făcut o propunere pentru URSS de a organiza o misiune comună pe Lună.
De-a lungul ultimilor 40 de ani alți oameni de știință, ingineri și tehnicieni au acuzat NASA de cover-up-uri si ascunderea de date.


Numărul tot mai mare de afirmații ale acuzatorilor  spun ca se ascund informații despre obiectele spatiale anormale și ca se minte în legătură cu descoperirea de artefacte pe suprafața Lunii și Marte, pentru a nega dovezile de viață raportate de sonda Viking în timpul mijlocul anilor 1970.


























 



Parerea mea personala este ca majoritatea acestor imagini sunt false.
Unele contraste sunt bine proporționate si sunt distractive, dar cele mai multe sunt incredibil de ridicole!






Share This

1 comentarii:

DAurel on 21 mai 2014 la 12:37 spunea...

Am acasa cartea , scrisa de Ken Johnston in colaborare cu Richard Hoagland - fost om de stiinta ce a lucrat si el la NASA , am parcurs-o si mi se pare chiar o carte avangardista si foarte credibila , chiar daca fotografiile din ea , sau unele , nu seamana cu cele pe care le vedem in mod curent .
DAurel.

Trimiteți un comentariu