vineri, 6 septembrie 2013

OZN-uri din Statele Unite ale Americii: Dovada este la știri.






În ultimii 5 ani , a existat o escaladare majoră în OZN-uri . Sferele de lumină , de multe ori în formă de triunghi , au fost observate peste tot în lume . Este evident că acestea nu sunt rachete de semnalizare , baloane , sau lanterne chinezești . Există într-adevăr doar două posibilități : acestea sunt , de fapt, o formă de nave spațiale extraterestre , sau sunt militare.

 Iata e motivul pentru care nu sunt militare :
1 . Tehnologia acestor obiecte este prea avansata . Acestea nu au forme triunghiulare solide , ele sunt sfere individuale de lumină . Ei au în mod clar de tehnologie anti - gravitație . Există mai multe videoclipuri și mărturii în care acestea sunt văzute accelerand la rate ridicate de viteza si manevre în moduri care sugerează un nivel de sute , dacă nu mii de ani de tehnologie înaintea noastra.
2 . Exact aceleași sfere au aparut cel putin din 1940, când noi cu siguranta nu am avut tehnologia de a produce astfel de masinarii . Au fost multe , multe aparitii ale acestor sfere ( nu mai vorbim de triunghiuri mari si in forma de disc) observate de martori foarte credibili pe tot parcursul secolului.Noi suntem observati de către ființe de pe alte planete . Și este acest lucru atât de surprinzător ? Există 200 de miliarde de alte sisteme solare doar în galaxia noastră Calea Lactee . Există peste tot viața ! Și ceea ce este atât de interesant și uimitor este faptul că acestia pur și simplu ne observa de la distanta . Ei apar în mod intenționat pentru noi să vedem . Ei doresc ca noi să ii vedem . De ce ? Care este scopul ? Ar putea fi că încearcă să ne trezească la realitatea că suntem doar una dintre multe, multe alte civilizatii  inteligente din Univers ? Dacă este așa , de ce nu coboara și să vorbească cu noi ? Poate că ei înțeleg că nu este cel mai bine să forțeze nimic dintr-o dată . Primul contact este ceva foarte șocant . Trebuie să tracă un timp pentru a absorbi realitatea acestora . Pentru a trece peste șoc și neincredere. Aceste aparitii de sfere triunghi sunt parte a unui proces conceput pentru a ne ajuta sa trecem peste șoc și neîncredere înainte ca acestia să se introducă ei înșiși în mod oficial . Aceste ființe înțeleg psihologia umană foarte bine . Ei știu ce fac. Dar întrebarea este : au de gând să faca cunostinta cu noi la o dată prestabilită , sau sunt în așteptare pentru ca noi sa ajungem la ei într-un fel, primii ? Sau sunt doar in așteptare pentru atunci cand conștiința noastră va ajunge la un anumit nivel ? Oricare ar fi răspunsul , ceea ce trebuie să facem este să continuam a sensibiliza cu privire la această nouă realitate , în timp ce , sa ne gândim si la moduri de a ajunge la ei în pace și în unitate
Share This

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu