miercuri, 18 ianuarie 2012

Sunete ciudate auzite peste tot din lume-2012 - Ce sunt ?

Ceva ciudat este în mişcare. sunete necunoscute auzite la nivel global în ultimele zile .. practic demararea lor în ritm rapid de pe 11 ianuarie 2012 până în prezent. Nu ştim cât timp acest lucru va continua, sau ceea ce este.

Posibile explicatii:

-Ar putea fi ca nucleul Pamantului s-ar putea opri din rotaţie în timp ce mai multe straturi care se rotesc cu viteze diferite, încetinesc independent. Ce ar putea fi acest fel de sunet?
Este interesant faptul că ele sunt similare cu inregistrarile de la NASA cu"sunetele planetelor." Ar putea avea si planeta noastra asemenea sunete? Video mai jos.




-Sunetul într-adevăr, este metalic.
-Alti martori au spus că au auzit glasuri venind din cer. Gaia, planeta noastra, trimite semnale catre centrul galactic? Sau invers?
-Acest lucru este foarte important dacă Pământul continuă sa geama. Pare că Pământul, sau nucleul sau, răspund magnetic la Soare.



-Dacă e real, e ciudat.  Poate este un experiment facut de agenţiile de tip naţionale de securitate pentru a vedea demografic credulii si a face statistici.
-Sau, poate unele dintre videoclipuri sunt false şi vor fi dovedite ca atare, în timp ce există încă unele rapoarte reale. Aş dori să văd feţe reale, oameni reali intervievati din fiecare din aceste clipuri, şi a se vedea reacţii reale asupra evenimentelor.
-Armele directionate energetice sunt reale, iar acestea se poate să fie testate. Dacă aceste evenimente sunt legate intre ele, rămâne un mister acum.
-Sunetul poate veni de la demoni gemand şi suspinand ce au fost într-o luptă cu arhanghelul Mihail şi îngerii lui, facand loc apocalipsei să se întâmple.
-Este o farsa de la HAARP  (sau High Frequency Active Auroral Research Program)
-O nava mamă extraterestra masivă învăluită pe care noi nu putem s-o vedem, cu sunete de goarna pentru a-i trezi pe cei ce dorm.
-Aceste sunete par să apară atunci când există un cutremur în altă parte de pe glob.

De la ce ar putea fi toate aceste sunete ce s-au auzit în această săptămână în lume ? Ce credeţi că este cauza acestui fenomen? Sa incercam sa intelegem acest mister din orice idei. Si nu uitati: daca auziti ceva, filmati!

Întotdeauna amintiţi-vă, indiferent de orice situaţie speciala, sa aveti un plan, să fiti pregătiti - hrana, apa, consumabile, si locuri de adăpost, şi, de asemenea, locuri prestabilite pentru a merge în cazul în care trebuie sa părăsiti zona dumneavoastră.


Disclose.tv - 2012 Something Is Going On!


Daca va intereseaza: Straniu. Imagini prin telescopul meu.
Share This

46 comentarii:

Anonim spunea...

ai de pula mea de ja mi s-a facut pielea de gaina de la sunetul asta.oare nu este trucat acest sunet de care va ca nu este sunetul la fel decat primul fata de al dolea.ar trebuie ca sa fie la fe nu?ce ciudat sunt sunetele . dar nu sunt la fel asta ii interesant . daca sunt trucate acest clip?

Anonim spunea...

eu nu cred in acest clip pana ce nu aud si eu cu adevarat ce va fi va fi nu avem de unde sa stim ce o sa se intample peste cateva zile dapi in 21 dec 2012 poate este un mil si legat de sunetele alea sunt parca unele dintre esle sunt facute de avioane. si inca cv de ce nu au pus un pahar cu ala pe pamant c\daca e ceva cu nucleul.eu nu cred in sunetele astea pana ce nu le aud si eu pe viu asa ca eu cred ca este un mit si sint pese pe fundal aceste sunete . tu ce parere ai?

antonio on 20 ianuarie 2012 la 07:32 spunea...

eu zic ca e adevarat mi sa facut pielea de gaina,credema am vazut filmul RAzboiul Luminilor de Tom Cruise si ma fascinat clipul si filmul,am iesit pe data de 12 afara si am auzit sunetele facute,sunetele provin de pe planeta sauturn

antonio on 20 ianuarie 2012 la 07:33 spunea...

saturn pardon

Anonim spunea...

la acel video cu sunete ciudat etc. Uitativa la minutul 13:00 daca accei oameni auzeau sunetul nu se opreau sa se uite pe cer sa intrebe ce face asa etc? Parerea mea e ca e fake :)...Si o sa vedem multe astfel de tampenii anu asta :) deoarece se zice ca e sfarsitu lumii etc...Ma astept si la altele cum ar fii ca sa gasit un ozn etc...In fine...

Anonim spunea...

BAIETI A FOST ADEVARAT AM AUZIT TOTI...PRIETENII,FAMILIA,RUDELE SI AM CAUTAT PE NET DAR NU AM GASIT...IN SFARSIT AM DAT DE SITEUL ACESTA CARE SUNETELE ACELEA SUN REALE!!!POATE INSEMNA SFARSITUL LUMII...NU VREAU SA PAR COPIL DAR ESTE ADEVARAT 3 SFERTURI DIN VIDEOCLIP.

Sandor on 24 ianuarie 2012 la 21:41 spunea...

De fapt nu e nimic ingrijorator...creste doar fercventa de vibratie a pamantului. Sistemul solar a intrat intr-un Camp Fotonic in traiectoria sa ciclica obisnuita. Trecem din era intunericului ce a durat 10.800 de ani, in era luminii care va dura 2160 de ani...cand vom fi si sub influenta unui camp magnetic diferi fata de ceea ce am cunoscut pana acum. Vom avea 2 sori in foarte putin timp (de fapt cand ar trebui sa fie intuneric, ne va lumina un astru albastru. Suntem intr-un proces de adaptare si modificare a structurii atomice si subatomice ale elementelor din natura, iar fiintele vii isi adapteaza treptat structura ADN la aceasta schimbare planetara a frecventei de vibratie. O problema de adaptare ar fi pentru ce ce nu-si pot creste propria frecventa de vibratie. Ca exemplu, sentimente de tipul: teama,supararea, frica, indoiala, ura, gelozia, egoismul...genereaza vibratii intr-un registru de joasa frecventa. Cresterea frecventei se poate realiza prin sentimente de tip opus sau diferite practici: buna dispozitie, intelegere, tandrete, iubire,iertare, blandete, bunatate, credinta, - rugaciune, ascultarea unor sunete sau melodii ce induc starea de relaxare

Vane on 26 ianuarie 2012 la 16:07 spunea...

chiar nu stiam ca planetele emit sunete, si ca ajung si la noi..

Anonim spunea...

Mai mult ca sigur, este vorba de proiectul HAARP.Aceasta instalatie malefica,exista peste tot in lume.Si noi avem una,construita de Americani,langa plaja Corbu.Cautati pe yahoo;'Instalatie Haarp construita de americani in Dobrogea"

Anonim spunea...

Instalatia HAARP; http://dantanasescu.ro/2011/04/01/cum-functioneaza-sistemul-haarp.html

Anonim spunea...

poate o fi adevarat , ca shi io aznoapte pe 11 februarie pe la 12:30 se auzeau suntele asemanatoare cu acestea , am intrebato shi pe mama ca era langa mine shi a zis ca se aude de la calculator , laminchis shi tot se auzea ,mi sa facut frica ... apoi afara se auzeau bubuituri mai ceva ca alea de artifici shi am crezut ca vine sfarsitu lumi :((

Anonim spunea...

Sunt in mirare ca informatiile despre zgomotele ciudate bantuind INTREAGA LUME sunt atat de putin cunoscute in Romania. O compilatie de demonstratii de peste tot in lume, impreuna cu comentariile martorilor auditivi per se o gasiti superb ilustrata la http://dorsi.hubpages.com/hub/Strange-sounds-in-the-sky-from-around-the world. Aceasta este una din sutele de pagini discutand acest subiect cand faceti un surfing de internet pe keywords "strange sounds all around the world" Fiti amabili totusi daca doriti sa postati pe oricare din aceste huburi nu vorbiti vulgar cum observ ca discutati pe situri romanesti. Salut si degustati fara frica toate clipurile, interpretarile si marturiile oculare. Eu personal am auzit de cateva ori aceste zgomote in aria unde locuiesc. Ele prevestesc o schimbare de accelerare de vibratie a pamantului care deocamdata fiind doar la inceput, ne sperie. Dupa un timp, vreo cateva zeci sau sute de ani, intrand in relieful familiar al planetei asa cum va fi de acum incolo, nu ne vor mai speria. Ganditi-va ca omul are totusi ATATEA limitari auditive comparativ cu multe animale si pasari, doar ne mai destupam si noi urechile nitelus. Salut.

Anonim spunea...

PS: Clipul din Conklin, Alberta, Canada a fost totusi dovedit ca HOAX (facatura) iar pe pagina lui Dorsi pe care vi-am dat-o mai sus veti gasi si clipuri date la tv in diferite state, si interviewuri inclusiv date de primarii localitatii care a fost "atacata" recent de zgomotele ciudate. Inca o data: si eu am auzit zgomotele astea in zona unde locuiesc, si ele sunt de 2 feluri: zumzait melodios continuu sau huruit CA DE avioane militare, dar tinand atat de mult (ore intregi) ca nu pot fi flotile calatorind in stratosfera. PAMANTUL e cel care geme, si are o gramada de gauri ivite peste noapte, o gramada de placi tectonice afectate de furtunile solare. Teorii de conspiratie frizeaza superstitia. Eu personal nu ma tem, doar incerc sa ma adaptez noului profil sonor al planetei mame. Salut inca o data.

Anonim spunea...

Nu prea pricep de ce mi s-a deletat comentariul imediat dupa publicare. In fine, am uitat ca este un blog romanesc. Scuze, si puneti pumnul in gura gurilor care graiesc adevarul. PS: re -Haarp, haarp a fost creat mai bine de 10 ani in urma. Salut si felicitari pentru modul abuziv de cenzura a informatiei necesare celor care pun intrebari, domnule blog owner. Felicitari cu F mare.

Anonim spunea...

Sorry. Vad ca a reaparut. Ce s-a putut intampla acum doua minute cand a disparut?

Lupu Victor on 14 februarie 2012 la 05:54 spunea...

Nu am sters niciun comentariu. Probabil s-a updatat putin mai tarziu.

Anonim spunea...

salut ,si eu aud zgomote ,dar diferite jumate din seara aud ca survoleaza nave spatiale ,abia adorm ,dar ziua se aude foarte des ,prima oara se aud motoare de avion apoi se aude un sunte foarte ridicat care apoi scade ,parca ar geme cineva ,si mama aude si toate persoanele care vin la mine acasa aud ca survoleaza nave pe deasupra casei ,mereu se aude in alta parte ,mereu acelasi sunet ,e destul de infricosator ,trebuie sa am un microfon foarte sensibil ca sa pot inregistra sunetele ,am incercat cu mai multe microfoane dar nam reusit .sal

Anonim spunea...

aici e clubul Schizofrenicul optimist?

Anonim spunea...

Uitati cumva ca, oamenii pot fi manipulati prin frica ? Distragerea atentiei oamenilor de la adevaratele probleme ale umanitatii se face de mii de ani.AVEM niste intrebari mai interesante; CINE SUNTEM,SAU CINE AM PUTEA FI,DE UNDE VENIM SI INCOTRO MERGEM ? CUNOASTETE PE TINE INSUTI PT.A DEVENI LIBER

Anonim spunea...

PACE,LUMINA SI IUBIRE

Anonim spunea...

acum cateva zile eram la Mamaia si desi vantul batea destul de tare am auzit clar acel sunet ca de goarna.nu mi-a venit sa cred ca e real!!!!.
p.s:urmaresc fenoomenul,pe internet,inca de la inceputul anului 2012

Anonim spunea...

acest gen de sunete...si unul constant, lung ca cel produs de o lampa cu autogen....dar f tare s-a auzit si in Bucuresti, anul acesta, in zona Vitan.

Anonim spunea...

Salut. E tirziu cu un astfel de comentariu, dar eu abia acum am aflat ca asa ceva a auzit toata lumea!...
Si eu si nevastamea l-am auzit in Botosani, dar am crezut ca au dat drumul baietii la CET, deci, evident nu l-am bagat in seama!
Abia acum realizez, ca CET-ul de fapt nu mai are la ce sa dea drumul... find pe cogenerare, deci fiind in imposibilitatea de a produce astfel de sunete!
Oricum, sunetul de pe inregistrari este 100% si cel auzit de mine, si credeti-ma ca am facut 10 ani de muzica, deci nu uit asemenea sunete.
Sunetul s-a auzit in timpul zilei, spre dupa amiza. Sa fiti iubiti!

Anonim spunea...

si in italia s-a auzit ceva de genul asta insotite de bubuituri ca de salve de artilerie chiar inain te de cutremurele din emilia

Anonim spunea...

Eu am auzit sunetul in Galati. Am ramas uimita ca s-a auzit in toata lumea.

Anonim spunea...

Si eu am auzit in Galati 20 august ora 5:15 cam asa a tinut veo 6min s'a trezit si maicamea speriata si a deschis geamu

Anonim spunea...

Acum 5 minute in vitan,bucuresti s-a auzit ceva de genul si nimic pe cer...a durat cateva minute si s-a oprit brusc..multa lume a iesit la geam..nu se vedea nimic pe cer...cel putin
..ciudat

Anonim spunea...

Ora e 23.34,

Anonim spunea...

si eu stau in vitan...si am auzit a fost cam horror?wtf was that???? era toata lumea la balcoane...zici ca se prabusea un avion!

Anonim spunea...

ce s-a petrecut mai devreme putin (31.08.2012) in jurul orei 23 30, este foarte straniu!s-a auzit dintr-o data un sunet ca de goarna,ceva inspaimantator,am crezut ca se prabuseste un avion,sau vine un meteorit sau nu stiu!cerul era senin doar stelele se vedeau,si nu am vazut nici un fel de lumina si a durat in jur de 3 minute! as vrea va rog mult de tot o explicatie logica ce a fost aia???nu cred in povesti penale cu extraterestrii tocmai de aia sunt convinsa ca exista o explicatie logica?! help?!

Anonim spunea...

in legatura cu mesajul de mai sus:stau in bucuresti cartierul vitan

Anonim spunea...

si in Titan s-a auzit acelasi lucru

Anonim spunea...

salut , va asigur ca sunetele auzite sunt adevarate , deoarece am auzit aceleasi sunete saptamana trecuta(2 sau 3 sept 2012) in zona dristor . si nu am fost singurul .

Anonim spunea...

acelasi sunet l am auzit si io in germania akum 2 zile la munchen...a durat cam 2 minute dar a fost inspaimantator

Andrei on 17 noiembrie 2012 la 16:52 spunea...

Este 2 52 am hala traian sunet straniu

Anonim spunea...

sunt din bacau, si pana aseara, 17 dec 2012, nu am crezut ca acest zgomot e real, dar intre 23;15 si 23;30 acest zgomot metalic, ca dintr-un film sf l-am auzit si eu si mama mea.
l-a mai auzit cineva??

Anonim spunea...

salut,scriu din italia mai exact zona cesena! va pot spune k acelasi sunet (de goarna) se aude incontinuu la un interval de 2-3 minute!!!

Anonim spunea...

salut
mai exact cand ai auzit sunetul, ce data si ce ora??
mersi

Anonim spunea...

Sunt doua posibilitati;ori se fac experimente si noi nu stim de unde vin(posibil Haarp),ori aceste sunete prevestesc apocalipsa.Ele par sa vina din spatiu.

Anonim spunea...

Salutare este incredibil ca sau mai auzi astfel de sunete eu chiar le am auzit de multe orei este ca un fe de muzica sau ceva foarte strAniu ce se aude in fundal und stau eu este o zona de deal nu sunt in juril meu nici prea multe case sau stalpi de inalta tensiune mai este un oras dAr la 15 km dar niciodata nu sau auzit sunetel acestea astfel serile in care le am auzit nu au fost concerte sau altceva sunetele sunt asemanatoare cu cele din primu clip am crezut ca o iau razna eu

Unknown on 8 iulie 2013 la 06:07 spunea...

Exact eu le-am auzit din berceni bucuresti si prin noiembrie decembrie 2012 credeam ca e de la vreo uzina dar nu pentru ca am regasit sunetele in video din intreaga lume.. WTF

Anonim spunea...

Aceste sunete ( foarte asemanatoare cu cele din primul filmulet dar nu variau atat de mult ca o muzica) le aud de vreo cativa ani (vreo 2), cel mai tare le-am auzit in iarna in plina zi, au durat minute in sir si am crezut ca trece o flota de avioane asa ca am iesit afara sa ma uit, cateva minute nu a trecut nimic, nici un avion pe cer. S-au auzit exact deasupra capului la momentul culminant si s-au oprit brusc.
Le-am mai auzit noaptea cateodata dar nu la intensitate atat de mare.
Am crezut de fiecare data ca sunt sunete de avioane militare.
Cautand pe "sunete ciudate" :) am ajuns pe pagina asta.

Da, nu stiu de unde vin sunetele astea dar am auzit si eu ceva.

Anonim spunea...

Sunetel pot fi de la nucleul pamantului sau pot veni din spatiu, planete,gauri negre,supernove,hipernove,etc

Unknown on 18 septembrie 2013 la 09:09 spunea...

bunica mea mia zis ca la cutremurul din 77 au fost sunete asemanatoare

Unknown on 14 aprilie 2014 la 01:49 spunea...

Aseara nu am putut dormi din cauza unui sunet asemănător, in zona Berceni. Zici ca afara era vreo mega masinarie pusa in functiune, dar se auzea in toata casa cu termopane bine închise. A mai auzit cineva ceva recent?

Anonim spunea...

Acelasi sunet s-a auzit la Iasi pe 24.03.2017 ora 3:30-3:40 A.M.

Trimiteți un comentariu