duminică, 31 iulie 2011

Dumnezeu O.Z.N. si Biblia

             Cand am auzit prima oara despre teoria astronautului antic am fost practic vrajit, si inca sunt. Mai apoi am inteles ca Biblia este in legatura cu obiectele zburatoare neidentificate, care apar din ce in ce mai mult in ultima vreme. Am ajuns pana sa si conving oamenii din jur ca aceasta teorie a astronautului antic este sigur in legatura cu evenimentele din Biblie,in care se poate crede ca am fost vizitati. Apoi m-am gandit ca se poate sa ma fi inselat. Nu pentru ca fenomenul O.Z.N. nu ar fi real,ci ceea ce reprezinta aceste obiecte.
Teoriile sunt multe ,asa ca am sa lovesc unde doare cel mai tare,fara sa lungesc vorbaria.

      Teoria astronautului antic este foarte reala. Prin aceasta teorie se presupune ca am fost vizitati inca din antichitate de catre civilizatii extraterestre, ceea ce pentru oameni au insemnat zeitati sau semi-zei. Din descoperirile arheologice facute pana acum, reiese acest fapt indubtabil pentru mine cel putin (despre asta in alte articole).

      Obiectele zburatoare neidentificate sunt reale si ele. Exista prea multe dovezi adunate in aceasta istorie si s-a ajuns pana la un punct in care acest fapt nu mai poate fi ignorat. Aceste obiecte se presupune ca sunt de origine extraterestra si ne viziteaza,fiind responsabile pentru formele care apar in lanuri de grau,de rapiri si alte multe actiuni.

Bun. Acum am ajuns la o concluzie. Concluzia aceasta nu este finala.Este cea la care am ajuns acum.

     Sa analizam fenomenul O.Z.N. intai:
1. Aparitiile au loc inexplicabil si inopinat.
2. Scopul lor este  necunoscut. Nicio persoana care a vazut acest fenomen nu stie ce cauta acel o.z.n. acolo.Ramane doar un mister. Acest fapt ma ingrijoreaza cel mai mult.
3. Forma lor de cele mai multe ori este ovala, in forma de disc.
4. Materialul din care sunt facute este lafel,necunoscut. Din istoria aparitiilor reiese ca unele sunt luminoase, altele translucide, altele aratau ca dintr-un metal neobisnuit dar nu metal.
5. Pot ajunge la viteze inimaginabile,cu miscari bruste in directie.

     Motivul pentru care isi fac aparitia aceste obiecte si lumini raman cel mai mare mister.Daca este sa facem o punte intre ele si religie,ar putea fi simplu (pentru unii). Bun.Evenimentele din Biblie  pot fi cauzate de frati din cer care au facut aici o lucrare (si nu numai una).
Problema este urmatoarea: aparitiile o.z.n. din vremea noastra sunt pentru ca sa ne ajute , sau sa ne distruga?
 Foarte multi au interpretat ca ar fi ingeri, altii ca ar fi satana, altii cred ca sunt fiinte de pe alta planeta evoluate,si care ne vor aduce trezirea constiintei,ca ne-ar lumina si ii vor trece peste o catastrofa mondiala,  numai pe cei care s-au luminat.Unii chiar comunica telepatic cu aceste fiinte.Parerile sunt impartite.
     Ce ma uimeste cel mai mult:
Aceste obiecte nu se opresc, ci doar trec fara sa intelegi nimic,fara sa identifici ce este
Aceste obiecte nu fac contactul oficial cu noi

     Ce inteleg:
Aparitiile sunt dubioase
Daca nu fac contact oficial, inseamna ca ni se pregateste ceva

     Biblic vorbind, aparitiile o.z.n. nu pot fi adevarate. Doar daca inlocuiesti personajele cum ar fi ingeri,diavoli sau pe Isus cu aceste entitati extraterestre, poti intelege Biblia altfel. Biblia ar capata o cu totul alta fata.Insa aceasta versiune l-ar reduce pe Dumnezeu ca creator, la o fiinta evoluata genetic,care nu mai reprezinta centrul Universului,ci o entitate extraterestra care ne-a creat.
  In vremurile noastre se spune ca creştinii sunt cu mintea cam îngustă pentru ca se limiteaza doar la Dumnezeu, îngeri, şi om. Insa acum stim ca există miliarde de stele care au planete, poate care au civilizaţii. Aceste civilizatii pot fi create de Dumnezeu,lucru ce nu ar mai lua nimic din puterea Lui nelimitata. Acesti ingeri mesageri,sau fiinte extraterestre,pot fi trimisi chiar de El.

     Ingerii sunt non-umani sau straini de aceasta lume,sunt fiinte inteligente.Cred ca oricine ar trebui sa fie deacord cu ce zic. Numele de înger vine din limba greaca " aggelos " adica :a merge inainte sau un mesager, lider. Nu toţi îngerii sunt buni sau continua să facă voia lui Dumnezeu, deşi toţi îngerii au fost initial creati de Dumnezeu pentru a transmite mesajul Lui. Unii îngeri s-au răzvrătit împotriva planului lui Dumnezeu si merg mai departe pentru a transmite mesajul lor sau pentru a dezorienta omenirea . Dar toate sunt fiinţe inteligente şi mai puternice decât omul pentru ca s-a vazut chiar in Biblie cum omul s-a inchinat la îngerii răzvrătiţi considerandu-i zei, atunci când au coborât pe Pământ, înainte de potop, şi au înşelat omul cum e scris in Geneza (Facerea).

Iata ce scrie in Geneza 6 din Biblia ortodoxa,despre aceti ingeri:

1. Iar după ce au început a se înmulţi oamenii pe pământ şi li s-au născut fiice,
2. Fiii lui Dumnezeu, văzând că fiicele oamenilor sunt frumoase, şi-au ales dintre ele soţii, care pe cine a voit.
3. Dar Domnul Dumnezeu a zis: "Nu va rămâne Duhul Meu pururea în oamenii aceştia, pentru că sunt numai trup. Deci zilele lor să mai fie o sută douăzeci de ani!"
4. În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime.
5. Văzând însă Domnul Dumnezeu că răutatea oamenilor s-a mărit pe pământ şi că toate cugetele şi dorinţele inimii lor sunt îndreptate la rău în toate zilele,
6. I-a părut rău şi s-a căit Dumnezeu că a făcut pe om pe pământ.
7. Şi a zis Domnul: "Pierde-voi de pe faţa pământului pe omul pe care l-am făcut! De la om până la dobitoc şi de la târâtoare până la păsările cerului, tot voi pierde, căci Îmi pare rău că le-am făcut".


 Dumnezeu a trebuit sa distruga lumea si sa o ia de la capat ,pentru ca fii Lui,si-au luat neveste din randul oamenilor. Acesti fii,erau ingerii decazuti,care au ales sa nu mai faca parte din imparatia lui Dumnezeu.
Acesta este un lucru fatal pentru omenirea care,religioasa fiind,nu poate face distinctie dintre ingerii rai,si cei buni.
Share This

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu