joi, 7 iulie 2011

CNN Phoenix-OZN-uri in furtună de nisip 5-7-2011


OZN-urile au fost văzute în imaginile luate de CNN cu cea mai mare furtună de nisip din istoria orasului Phoenix, Arizona pe 05 iulie 2011.

Mulţi locuitori din Phoenix le-au observat, precum şi atunci când uitau la ştirile locale.Video care a fost difuzat live pe CNN Marţi 5-7-2011 prezinta două obiecte care zboară în partea stângă a ecranului, care nu pot fi identificate ca elicoptere sau avioane.Potrivit CNN, care a difuzat video original, furtuna de praf  "... a avut vanturi susţinute de până la 69 mph pe o arie întinasa de peste 100 de mile la un moment dat." Furtuna a fost descrisa ca "foarte intensa."
Aparitii de OZN-uri în timpul unor dezastre naturale sau provocate de mâna omului sunt destul de frecvente. OZN-uri au fost raportate în Japonia inainte, în timpul şi dupa recentul cutremur şi tsunami-ul de acolo. Una dintre presupusele OZN-uri raportate să fie vizibile într-un jurnal de ştiri in timpul tsunami-ului din Japonia, mai târziu a fost determinat a fi nimic mai mult decât un elicopter.
Share This

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu