sâmbătă, 5 februarie 2011

OZN-Filmarile de la Ierusalim-false sau adevarate?



  Fara indoiala cele 4 videoclipuri facute pe 28.01.2011 la aproximativ 01:00 noaptea in locatii diferite de la Cupola Stâncii din Ierusalim, Muntele Templului aparute pe canalele de televiziune pe tot globul,sunt de cel mai ridicat interes in aceasta perioada pentru entuziastii care cred in OZN-uri.
  Aceste videoclipuri au fost puternic comentate si analizate pe internet.
  Ce ma intriga pe mine e ca la genul asta de stiri,nu vad niciodata pe cei care au filmat.La o astfel de stire de proportii mondiale,ar fi frumos sa ii vedem pe cei care au filmat,sa comenteze undeva pe un post de televiziune.Unde sunt cei care au filmat?Au fugit se pare.
   In al doilea rand,cei de pe youtube care sunt fani ai ozn-urilor,au studiat clipul,si au si gasit unele probleme care discrediteaza pe unul sau doua din ele.Dar daca numai unul din cele 4 este dovedit un fals,atunci concluzie este ca toate sunt false.
   -Problema cea mai mare pusa de unii analizatori este ca filmarea este defapt a unei camere care filmeaza un monitor LCD pe care este afisata o fotografie a orasului facuta noaptea.S-a ajuns la aceasta concluzie deoarece in timp ce cameramanul zoom-eaza,se observa liniile de interlaced vizibile pe orice monitor.Incercati,daca aveti o camera video,sa va filmati monitorul calculatorului.
   -Alta problema este ca inainte sa tasneasca pe verticala,ozn-ul produce o lumina ca de blitz,insa,mai putin la un video dintre cele 4 aparute pe internet.Si cu siguranta ca filmarile vor fi "devorate" de analisti in continuare,care vor scoate la lumina toate greselile facute de falsificatori.Dar totusi : unde sunt cei care au filmat?
    Parerea mea : unele videouri sunt bine realizate fiind pana la ora asta imposibil de zis ca sunt false.Voi astepta totusi declaratii de la martori,pentru ca ei sunt cheia in mai toate aparitiile.
   parerea voastra este importanta.Daca va place acest subiect,comentati.
Share This

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu